Linda Willems

Training, coaching en acteren

In trainingen en coaching organiseer ik een laboratoriumsituatie. Mensen kunnen uitproberen, ervaren en ontdekken hoe zij met behoud van hun eigenheid zo effectief mogelijk kunnen zijn op de werkvloer. Kernbegrippen van waaruit ik werk zijn: vertrouwen, veiligheid, creativiteit, enthousiasme, humor en de verbinding tussen theorie en praktijk.

Missie

Ik heb mij bekwaamd in de methodieken die een link leggen tussen ons brein en de invloed van de omgeving op mensen met dementie.

Ervaringsdeskundige ben ik op het gebied van dementie, als dochter van een  -inmiddels overleden- vader met een CVA dementie en een moeder met een cognitieve stoornis, verwant aan Alzheimer dementie.

Het is mijn missie om sociale thema’s op een interactieve manier met een humoristische toets te verdiepen.

Nevenactiviteiten

Als acteur  speelde ik bij diverse gezelschappen en ben ik nog regelmatig te zien in theaterstukken die op de een of andere manier raken aan de actualiteit. Teksttheater, improvisatie en stemgebruik zijn mijn specialiteiten.

Als acteur ben ik inzetbaar bij het bespreekbaar maken van kindermishandeling.

Daarnaast geef ik workshops over het “Nieuwe Oud”, om als oudere blijvend “Duurzaam Geluk” te genereren.

Ik vind het een uitdaging om als creatieve duizendpoot ( NXX 1979, Kopse Hof 1985 en Toneelacademie 1988) mijn kunstenaarschap in dienst te stellen van sociale en maatschappelijke vraagstukken.

Passie

Mijn Passie voor interactie tussen mensen komt voort uit de behoefte een levenslang te leren en het motto: “Mens ben je door andere mensen”

Ik roep altijd: “Als de hoofden naar elkaar toe gaan wordt het leuk,  dan gaan we ontdekken en leren.”

In die zin inspireer ik mensen en wordt trainen en coachen  “mensenwerk”.